VENČANJA

„U ljubavi nije dovoljno biti zagledan jedno u drugo, već gledati zajedno u istom pravcu.“

Mali Princ

Hotel Marica Vam otvara svoja vrata za Vaše intimno malo ili veliko veselje. U nama možete imati kompletnu podršku oko organizacije i planiranja vašeg događaja do najfinijih detalja izbora hrane i pića. Možemo prilagoditi meni vašem jedinstvenom konceptu, kreirati piće dobrodošlice i poseban koktel po vašim željama i ukusu.

Zajedno sa našim saradnicima daćemo sve od sebe kako bi Vaš dan u kom slavite ljubav učinili nezaboravnim…

Kako bi ste organizovali venčanje u našem hotelu ili napravili dogovor oko bilo koje od navedenih usluga molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona +381 18 32 10 323 ili e maila: info@hotel-marica.com

BISTRO

Oslonjen uz Kongresni centar pored terase sa bazenom u svojoj ponudi ima veliki izbor hrane i pića.

Relaksirajući pogled na panoramu grada Niša, pažljivi izbor hrane i pića učiniće Vaš boravak u hotelu i našem gradu nezaboravnim.

Kapacitet restorana je od 75 do 170 mesta.

FINE DINING RESTORAN

Elegantna mermerna sala sa terasom, okupana dnevnim svetlom i prelepim pogledom na grad. Sala je ukrašena intarzijom, starom ukrasnom tehnikom umetanja delova ornamenata, u ovom slučaju od mermera koja čini da celina ovog prostora deluje elegantnije i raskošnije.

U smiraj dana sa ovog mesta moći ćete da uz osvežavajuće piće i ukusno pripremljenu hranu uživate u romantičnom zalasku sunca, a kada se noć spusti na naš grad pod nama će se upaliti mnoštvo gradskih svetala i lampiona.

Kapacitet restorana je 55 mesta u sali i 35 na terasi.

NACIONALNI RESTORAN

U ovom prijatnom ambijentu toplih boja i prirodnih materijala, gde sva čula jednako uživaju, hrana i piće su još ukusniji.

Kapacitet restorana: 60 mesta u sali i 50 mesta u bašti pored bazena.

POPUST NA RANE REZERVACIJE!

Za rane rezervacije specijalni popusti