SMEŠTAJ

Hotel Marica nudi smeštaj u 2 LUX apartmana, 4 apartmana (porodične sobe), 32 sobe sa francuskim ležajem i 17 standardnih dvokrevetnih soba. Pored standardne opreme (klima, WC, fen, mini bar, kablovska TV), gostima je na raspolaganju besplatan bežični (WiFi) internet kao i Room servis od 7-24.

KONGRESNI CENTAR

Potpuno izdvojeni prostor od 420 m², napravljen za organizaciju konferencija, simpozijuma, predavanja, promocija, koktela i prijema. Konferencijska sala sa 150 mesta u obliku bioskopskog rasporeda sedišta i 80 mesta, u amfiteatarskom rasporedu. Ima posebnu prostoriju za predavače i kompletnu tehničku logistiku neophodnu za održavanje velikih skupova. Sve ovo čini Kongresni centar najekskluzivnijim delom Hotel Marica koji je pogodan za organizovanje prestižnih događaja.

3 RESTORANA

Bistro

Nalazi se uz kongresni centar pored bazena. U svojoj ponudi ima veliki izbor hrane i pića.

Nacionalni restoran

Prijatan ambijent. Kapacitet restorana: 60 mesta u sali i 50 mesta u bašti pored bazena koji je otvoren je od 12h do 24h.

Fine dining restoran

Ekskluzivni prostor sa 55 mesta u sali i 35 na terasi ima savremeni enterijer i originalni dizajn. Relaksirajući pogled na panoramu grada Niša, veliki izbor hrane i pića učiniće Vaš boravak u hotelu nezaboravnim.

OTVORENI BAZEN

Otvoreni bazen Hotela Marica sa panoramskim pogledom na grad Niš.

U sklopu bazena na raspolaganju su usluge bara i restorana.

Bazen je namenjen je isključivo gostima hotela.

Lobi Bar

Prijatan prostor u okviru recepcije namenjen je gostima hotela. Radno vreme bara 8- 24h.
Veliki asortiman toplih i osvežavajućih napitaka. Gostima je na raspolaganju besplatan internet.

Recepcija

Radno vreme recepcije – non stop.
Ljubazno osoblje, besplatno korišćenje interneta, usluge rezervacija, informacije o hotelu, dešavanja u gradu, taksi, dnevna štampa, rent-a-car.
U okviru recepcije nalazi se sef za čuvanje dragocenosti i prostorija za odlaganje prtljaga.

Parking

Veliki otvoreni parking otvoren je 24 sata i nalazi se sa panoramske strane hotela, sa mogućnošću parkiranja 20 automobila i jednog autobusa.

DIREKTNE REZERVACIJE!

Jednostavna rezervacija preko našeg sajta ili pozivom